.
Nathalie Meskens
vrijdag 22 juli 2022

Nathalie Meskens wacht op uitnodiging Tien om te zien

Mag zij gaan?

Het is zomer en overal in Vlaanderen worden festivals, concerten en andere optredens georganiseerd. Één daarvan is 'Tien Om Te Zien' die terug is van weggeweest. Zangeres en presentatrice Nathalie Meskens hoopt om een plaatsje te veroveren.

“Dat zou echt héél leuk zijn. Ik krijg een grote glimlach op mijn gezicht als ik er nog maar aan denk. Ik zou daar keihard van genieten. Het zou een droom zijn die uitkomt”, luidt het in Dag Allemaal.

Zien we Nathalie nu binnenkort niet meer als presentatrice verschijnen op televisie? “Ik ga mijn focus van presenteren zeker niet verleggen naar zingen. Vanaf september ben ik weer op tv te zien, maar ik mag van VTM nog niet zeggen welk programma. Ik presenteer nog altijd met veel plezier.”

Voor de zomer konden we op VTM kijken naar ‘Paradijs zoekt personeel’. Het werd een programma met een pijnlijke afloop voor de winnaars. Zij baten niet langer het hotel uit op Zanzibar en zijn al teruggekeerd naar België.

“Ik heb dat ook maar vernomen in de pers. Ik weet er ook het fijne niet van. Het is natuurlijk superspijtig dat het geen succes geworden is. Volgens mij hebben daar verschillende factoren meegespeeld.”