.
Nathalie Meskens
vrijdag 25 maart 2022

Nathalie Meskens: “Wij hebben ook onze mindere momentjes”

Ze respecteren elkaars mindere dagen

Wanneer een koppel kinderen krijgt, gebeurt het wel eens vaker dat ze mekaar volledig uit het oog verliezen. Ze maken amper nog tijd voor elkaar en zijn alleen met de kinderen bezig. Daar proberen Nathalie Meskens en haar partner Nadim voorzichtig mee om te springen.

“Wij maken bewust tijd vrij voor elkaar, tussen het opruimen en het verversen door. Uiteraard hebben wij ook wel eens mindere momentjes, maar net dan is de communicatie heel belangrijk. Als ik eens een slechte of zware dag heb, zeg ik eerlijk tegen Nadim dat ik op dat moment niet de meest energieke en vrolijke lolbroek in huis ben. Hij aanvaardt dat ook”, zegt Meskens in Story.

Het liefste van al zou Nathalie samen oud worden met Nadim. Maar ze is voorzichtig in haar woordkeuze. “Ik ben voorzichtig met de woorden ‘voor eeuwig en altijd’, want ik heb al een heel elven achter de rug. Maar op relationeel vlak is Nadim wel mijn eindbestemming. En de behoefte tot een huwelijk, voelen we allebei niet. Onze kinderen zijn een grotere verbintenis dan een ring.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Nathalie Meskens

Meer Over:

Nathalie Meskens