.
Nathalie Meskens
dinsdag 5 april 2022

Nathalie Meskens wordt bijna nooit boos: “Je lost daar niks mee op”

Maar soms is het nodig

Wie presentatrice Nathalie Meskens goed kent, weet dat ze niet snel boos wordt op iemand uit haar omgeving. Niet op haar vrienden, niet op haar partner en niet op haar kinderen. Toch is het soms nodig om haar stem eens te verheffen en vooral haar kinderen op hun fouten te wijzen.

“Ik ben niet de persoon die begint te roepen, ook al verlies ik door dat slaaptekort makkelijker mijn geduld. Als Lima iets doet waarmee ze Loé in gevaar kan brengen, zie ik één en al drama voor mij en verhef ik mijn stem. Ook al weet ik dat je daarmee niks oplost”, vertelt Meskens in Story.

Op zichzelf is Nathalie wel vaker en vaker kwaad. “Ik ben heel onhandig en stoot dan bijvoorbeeld mijn tegen tegen een muur. Of ik vergeet dingen waardoor ik lastig ben op mezelf. Nadim zegt vaak ‘Dat is typisch jij,. Je denkt dat je alles in orde hebt, en dat is niet zo.’ Hij heeft gelijk. Ik zou soms wat meer op andere mensen moeten vertrouwen, zaken moeten overlaten aan anderen. Ik zou het ook wat meer moeten durven toegeven als ik iets minder goed heb gedaan. Mensen die dat kunnen, vind ik echt groots.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Nathalie Meskens

Meer Over:

Nathalie Meskens