.
Ellen Callebout en Marie Verhulst
woensdag 15 februari 2023

Neef van Ellen Callebout: “Toen was haar liefde voor hen al duidelijk”

Ze is gek van dieren

Ellen Callebout, de vrouw van Gert Verhulst heeft een goed leven samen met Gert en zijn twee kinderen. Na jaren van hard werken doet ze het nu wat rustiger aan en leidt ze het leven van de familie in goede banen.

Ellen stond jarenlang in brasserie ‘Le Grand Café’ in Blankenberge, waar ze Gert leerde kennen. De brasserie was haar leven en ze voelde zich er helemaal in haar nopjes.

“Het klikte ongelofelijk goed met de klanten. De mensen kwamen voor Ellen, hé. Ze kent veel volk in Blankenberge en doet met iedereen een babbeltje. Ook haar liefde voor honden was toen al duidelijk”, lacht Tommy, haar neef in Dag Allemaal.

De honden die naar de brasserie kwamen, werden verwend met koekjes door Ellen en Tommy is dan ook niet verbaas dat Ellen helemaal opgaat in de zorg voor haar eigen bouvier Leo.

Ellen stopte met de brasserie op vraag van Gert die graag had dat zij wat meer thuis zou zijn. “Zoals Ellen voor haar klanten zorgde, zo zorgt ze nu voor Gert, de kinderen en Leo. Maar haar vertrek was een grote aanpassing voor ons. Niemand wil een goeie werkkracht verliezen, maar intussen heeft mijn vriendin Ellens plaats ingenomen.”

Bio van Ellen Callebout

Meer Over:

Ellen Callebout