.
Ellen Callebout en Gert Verhulst
zondag 19 februari 2023

Neef van Ellen Callebout: “We zien elkaar minder vaak dan vroeg”

Maar ze springt geregeld binnen

Het mag gezegd zijn: Gert Verhulst heeft het ongelofelijk getroffen met iemand als Ellen Callebout aan zijn zijde. Ze is niet alleen zijn vrouw, maar ook de drijvende kracht achter de familie Verhulst. Dankzij haar loopt altijd alles volgens plan.

Ellen is een echte West-Vlaamse en had ooit een eigen brasserie in Blankenberge samen met haar neef. Ze werkt daar nu al een aantal jaar niet meer, maar haar neef wel. Samen met Gert woont ze in Oostduinkerke en blijft ze trouw aan haar West-Vlaamse roots.

“Ellen komt nog vaak langs in de brasserie. Ze gaat nog altijd naar de kapper en tandarts in Blankenberge en dan springt ze sowieso binnen. Maar natuurlijk zien we elkaar minder vaak dan vroeger. We horen elkaar wel wekelijks via WhatsApp”, zegt Tommy, haar neef, in Dag Allemaal.

Ook de huidige burgemeester van Blankenberge Björn Passe heeft alleen maar lovende woorden over Ellen.

“Ik heb haar leren kennen in mijn tienerjaren. We werkten allebei in de horeca en als we vrij hadden gingen we een uurtje of twee relaxen op het strand. In de zomer werkten we zeven dagen op zeven, maar we maakten ook veel plezier samen.”

Bio van Ellen Callebout

Meer Over:

Ellen Callebout