.
Nel Swerts en Patrick Hamilton
vrijdag 28 januari 2022

Nel Swerts en Patrick Hamilton maken indruk in De Zevende Dag

Zij stelden er hun ‘4 hands, 1 piano’ project voor.

De berichtjes bleven maar binnenstromen bij Nel Swerts en Patrick Hamilton na hun opmerkelijke passage bij het populaire VRT programma ‘De Zevende Dag’ vorige zondag. Daar stelden ze namelijk hun nieuwe quatre-mains project ‘4 hands, 1 piano’ voor.
De titel zegt het zelf, ze delen 1 piano waar ze samen met 4 handen op spelen.

‘We waren bezig in de studio met de opnames van mijn eerste piano-solo album toen we op het idee kwamen om eens een duet te doen’, aldus Nel. Dit eerste duet ‘Architecture of the mind’ werd op 14 januari wereldwijd gereleased via het prestigieuze Decca label in de UK waar beiden een platencontract hebben. Amper een paar dagen later kwam de uitnodiging van de VRT er al om langs te komen in De Zevende Dag en dat ging niet onopgemerkt voorbij…

‘amai nog niet,…dit hadden we zelfs niet durven dromen, al die mooie reacties op onze socials, privé berichtjes, telefoontjes,…enz. die we kregen na de uitzending en die bleven maar komen’ zegt Nel, ‘o ja, dat deed echt deugd te horen dat mensen geraakt werden door onze muziek, een super stimulans om hiermee verder te doen’, vervolledigt Patrick.

Bio van Nell en Patrick Hamilton

Meer Over:

Nell Patrick Hamilton