.
Nele Somers
zondag 14 juli 2024

Nele Somers: “Dat belast mijn agenda niet te veel” 

Misschien is ze er opnieuw bij 

Na een jaar hard werken heeft Nele Somers vakantie verdiend. Zij gaat met haar gezin naar Spanje op vakantie. Ze kan de rust wel eventjes gebruiken.

“Ik kijk er enorm naar uit. Ik heb nood aan rust, want het was echt wel een zwaar jaar. Het ergste jaar uit mijn leven, denk ik. En de voorbije jaren waren al niet beter met het overlijden van mijn vader en nonkel. Je komt de ene golf nog maar net te boven of de volgende wordt al geserveerd. Maar kijk, ik sta er nog steeds”, zegt Nele in Story.

Nele was dit najaar vaak te gast als tafelspringer bij ‘De Tafel Van Gert’. Maar of ze dat ook dit jaar zal doen, dat weet ze nog niet.

“Ik doe het wel enorm graag. Het belast mijn agenda niet te veel en ik kan toelichting geven bij onderwerpen waarin ik gespecialiseerd ben. Al droom ik niet van een grote tv-carrière. Vroeger wilde ik wel omroepster worden, net op het moment dat ze werden afgedankt. Maar ik ben heel graag advocaat. We zijn met mijn kantoor Artes gespecialiseerd in intellectuele eigendomsrechten, technologie, media & communicatie en geschillenbeslechting. Zeer boeiend. Ik krijg daar, net als van tafelspringer zijn, veel positieve energie van. Zo wil ik mijn leven organiseren.”

Bio van Nele Somers

Meer Over:

Nele Somers