.
Nele Somers
donderdag 11 juli 2024

Nele Somers: “Ik moest wel gaan werken”

Ze moest er zelf voor zorgen

Omdat Nele zelf voor haar eigen inkomsten moest zorgen als student, ging ze aan de slag als student in een bakkerij. Daar heeft ze zo’n 8 jaar gewerkt en ze koestert er een heleboel goeie herinneringen aan.

“Thuis werd zelfredzaamheid gepromoot, en onder lichte dwang van mijn ouders moest ik wel gaan werken om voor mijn eigen inkomsten te zorgen. Het geld ging naar mijn rijlessen, de inkom van discotheken, reizen en uiteraard kleren en make-up. Sparen zat er niet in. Ik deed ook nog hostessen- en modellenwerk, ging babysitten en schminkte kinderen op feestjes. Ik ben zo van alle markten thuis”, lacht Nele in Story.

Ze heeft veel geleerd tijdens haar periode als jobstudent bij de bakkerij. Het heeft haar ook gevormd als persoon en het was een serieuze les in nederigheid.

“Ik combineerde het met mijn studies. Dat is ook de reden waarom ik tot op vandaag vrij veel werk kan verzetten, omdat ik goed plan. En ook de flexibiliteit onthoud ik. Als ik morgen zonder werk zit, zou ik opnieuw in een bakkerij of beenhouwerij aan de slag kunnen gaan.”

Bio van Nele Somers

Meer Over:

Nele Somers