.
Jacky Lafon in Familie
zaterdag 4 juni 2022

Nest Adriaensen (De Strangers): “Ze is een schone madam”

Ooit waren ze een koppel

Jacky Lafon en Nest Adriaensen waren een aantal jaren getrouwd met elkaar. Hij was de man waar Jacky het eerst mee trouwde, een beslissing waar ze dag van vandaag nog altijd geen spijt van heeft gehad, ondanks dat ze uit elkaar zijn.

En ook Nest heeft alleen maar lovende woorden over voor zijn ex-vrouw. “Vriendschappelijk klikt het tussen Jacky en mij beter dan als koppel. Het is ook fijn dat mijn vrouw Mieke heel goed met Jacky kan opschieten”, klinkt het in Tv Familie.

Doordat het zo goed klikt tussen Jacky, Nest en Mieke gaat Jacky ook af en toe op bezoek bij haar ex-man in Spanje. En dat zijn altijd mooie en plezante momenten.

Tussen Nest en Jacky is het dan wel fout gelopen, toch hoopt Nest dat Jacky haar deur op een kiertje laat staan om een geschikte man te vinden.

“Een mens is niet gemaakt om alleen te zijn. Met twee geniet je dubbel van het leven. En dat wens ik Jacky heel erg toe: een goeie lieve man die haar gelukkig maakt. Ze heeft een hart van peperkoek en ze is een schone madam.”