.
Giancarlo en Olga Leyers
dinsdag 22 november 2022

Net als Ella gaat nu ook Olga Leyers trouwen

Ontstaat er een wedstrijd bij de familie Leyers?

Straf nieuws over Olga Leyers, de jongste dochter van Jan Leyers, gaat trouwen. De 25-jarige presentatrice stapt in het huwelijksbootje met haar verloofde Giancarlo. Wanneer dat gaat gebeuren is niet duidelijk. Olga en Giancarlo vormen volgens Dag Allemaal al drie jaar een koppel. De twee leerden elkaar kennen dankzij zus Ella.

Opvallend is toch wel dat Giancarlo 18 jaar ouder is dan Olga. Maar zo'n groot leeftijdsverschil hoeft niet noodzakelijk een struikelblok te zijn. Neem nu Tine Embrechts en haar man Guga, daar is ook een verschil van elf jaar. Ook bij Luc Appermont en Bart Kaëll is er een leeftijdsverschil van elf jaar en het kan nog meer zijn. Clara Cleymans is maar liefst 17 jaar jonger dan haar man Jo.

Nog een koppel dat op trouwen staat: Loredana en Pat Krimson. Hij is 20 jaar ouder dan zij. Weet u nog dat er schande werd gesproken over Erik & Sanne? Zij zou zijn dochter kunnen zijn en is 22 jaar jonger. Maar hoe gelukkig zijn die twee mensen niet? Ook ten huize Paul Jambers en Willy Sommers is er een groot leeftijdsverschil, zelfs één van 24 jaar. Mag het nog iets meer zijn? Herman Brusselmans is 34 jaar ouder dan zijn partner. So what? Zolang mensen maar gelukkig zijn. En dat geluk wensen wij Olga en Giancarlo toe.

Bio van Ella Leyers

Meer Over:

Ella Leyers