.
Jani Kazaltzis
zaterdag 21 september 2024

Netsky en Jani Kazaltzis schieten Erik en Olga te hulp in Celebrity Klopjacht

Zijn zijn de volgenden dei gepakt worden?

Jeff en Pieterjan hebben alles op alles gezet om de speurders om de tuin te leiden, maar hun slimme trucs waren niet voldoende. Ondanks hun inspanningen werden ze gearresteerd door het team van speurders.

Na een spannende tussenstop in Durbuy krijgen de nog overgebleven voortvluchtigen Annelien & Stephanie, Conrad & Cesar en Erik & Olga de opdracht om iemand uit hun netwerk te benaderen voor een cruciale aanwijzing over de locatie van hun extractiepunt. Deze aanwijzing vinden ze op een ouderwetse diskette met daarop een computerspel. Alleen door dit spel volledig uit te spelen kunnen ze de volgende stap in hun ontsnappingsplan zetten. Maar ze zijn niet de enige die op de hoogte zijn van deze strategie. Ook de speurders hebben ontdekt dat de voortvluchtigen hulp zoeken binnen hun netwerk, en ondervragen daarbij twee belangrijke personen: Gilles De Coster en William Boeva.

Ondertussen is het ook voor Erik Van Looy en Olga Leyers allesbehalve rustig. De speurders zitten hen op de hielen. Ze besluiten hulp in te roepen van Jani Kazaltzis en brengen daar de nacht door. Om de mysterieuze diskette te lezen krijgen ze hulp van Boris Daenen, beter bekend als Netsky. Zijn technische expertise blijkt zeer welkom in hun zoektocht naar de aanwijzing. Maar kunnen ze op tijd alle benodigde informatie ontcijferen voordat de speurders hen opnieuw op het spoor komen?

'Celebrity Klopjacht', elke zondag om 19u55 op Play4 en GoPlay

Bio van Erik Van Looy, Olga Leyers, Jani Kazaltzis en Netsky