.
Nick Laenen uit Blind Getrouwd
donderdag 1 september 2022

Nick Laenen bekent: “Dat is nu één van mijn specialiteiten”

We herinneren ons allemaal dat befaamde beeld nog

Nick Laenen en Christophe Ramont waren het koppel uit ‘Blind Getrouwd’ waarvan iedereen dacht dat ze voor altijd zouden samen blijven. Dat gebeurde jammer genoeg niet, maar ze zijn wel de beste vrienden gebleven.

Nick heeft ondertussen iemand nieuw leren kennen en het gaat supergoed tussen hen. De job als steward van Nick zorgt gelukkig voor geen problemen of belemmeringen.

“Ik ben ook geen fulltime steward meer. Dat zou mijn bioritme niet meer aankunnen. Vooral de nacht stops zijn zwaar. Ook voor mijn vriend, want dan ziet hij mij dagen aan een stuk niet. Vaak zelfs een gans weekend”, legt Nick uit in Tv Familie.

Er wordt wel eens gezegd dat de liefde van de man door de maag gaat, en dat is bij Nick niet anders. “Ik ben 12 kg bijgekomen! Mijn lief en ik gaan graag op restaurant en ik kook graag.”

We herinneren ons nog allemaal het moment waarop Nick een ovenschotel voor Christophe had klaargemaakt. “Sinds ik er op tv één heb laten vallen ben ik blijven oefenen en is het nu één van mijn specialiteiten. Maar ik ben ook goed in oosterse keuken. Mijn vriend kan als de beste Italiaanse gerechten maken.”

Bio van Nick Laenen

Meer Over:

Nick Laenen