.
Nick Laenen uit Blind Getrouwd
donderdag 29 augustus 2024

Nick Laenen: “De check-in bleek gesloten”

Heel wat pech op reis

Toen Nick Laenen voor de allereerste keer buiten Europa ging vliegen, had hij zijn trip naar New York misschien toch iets anders voorgesteld.

“Maar ik had de mail over het verplichte ESTA-aanvraagformulier niet gelezen. Het was in het pre- smartphonetijdperk, dus ik kon dat niet snel op Zaventem regelen. Ik moest dat ESTA-formulier invullen ergens beneden op de luchthaven. Eerst moest ik lang aanschuiven en toen viel ook nog eens die computer uit. Na een uur ging ik opnieuw naar de check-in, maar die bleek al gesloten”, herinnert hij zich nog goed in Tv Familie.

Ze wilden Nick niet opnieuw inchecken en zijn vliegtuigticket van 1200 euro werd in één klap helemaal waardeloos. En 1200 euro dat is natuurlijk een stevig bedrag voor een student

“Ik heb toen het geluk gehad dat mijn lieve mama me wilde sponsoren voor het boeken van een nieuw ticket. Tot overmaat van ramp raakte ik onderweg ook mijn koffer nog kwijt. Maar ik heb toen leren loslaten en daardoor uiteindelijk de tijd van mijn leven gehad.'”

Bio van Nick Laenen

Meer Over:

Nick Laenen