.
Nick Laenen uit Blind Getrouwd
donderdag 25 augustus 2022

Nick Laenen is verliefd: “Ik wil wel nog eens trouwen”

Ze zijn bijna een jaar samen

Binnenkort start op VTM het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Wie ooit aan het programma heeft deelgenomen is Nick Laenen. Hij werd gekoppeld aan Christophe Ramont, maar getrouwd bleven ze niet. De twee zijn nog altijd de beste vrienden en Nick is al eventjes weer gelukkig in de liefde.

“Ik ben ondertussen al meer dan negen maanden heel gelukkig in de liefde. Wat zeg ik? Al bijna een jaar! Maar ik ben spaarzaam op de foto’s met hem op sociale media. Het was mijn keuze om deel te nemen aan ‘Blind Getrouwd’. De nadelen die gepaard gaan met bekendheid, daarmee wil ik hem niet belasten”, vertelt een gelukkige Nick in Tv Familie.

Nick en zijn vriend leerden elkaar kennen via Tinder. Al hadden ze elkaar bijna nooit ontmoet. “Blijkbaar waren we tot twee keer toe een match geweest, maar antwoordde ik nooit op zijn berichten. Na onze derde Tinder-match kreeg i keen bericht: ‘Ik ga je nu elke dag één bericht sturen, zo kom ik altijd bovenaan te staan in jouw inbox.”

En uiteindelijk kwam van het één het ander. Een logische volgende stap zou zijn dat het koppel gaat samenwonen en misschien ook wel trouwen.

“Ik steek het niet onder stoelen of banken dat ik graag nog een keer zou willen trouwen. Een echt huwelijk, zonder mediacircus. Maar zoals in elke gezonde relatie moet je niet lopen voor je kunt gaan. Het gaat supergoed en daar ben ik blij om.”

Bio van Nick Laenen

Meer Over:

Nick Laenen