.
Nick Laenen uit Blind Getrouwd
vrijdag 16 februari 2024

Nick Laenen: “Jammer genoeg heeft ze iemand leren kennen”

Ze hadden een bijzondere afspraak

We weten allemaal dat Nick Laenen op mannen valt. Dat weten we door zijn deelname aan ‘Blind Getrouwd’ waar hij werd gekoppeld aan Christophe Ramont. Zijn outing was niet het moeilijkste wat hij ooit heeft moeten doen.

“Het zwaarste is beseffen dat ik misschien nooit kinderen ga hebben. Toen ik mij op mijn achttiende outte, kreeg ik vooral positieve reacties van iedereen.' Mijn ouders hebben nooit gezegd: 'O nee, we gaan misschien geen kleinkinderen krijgen.' Ik vind het heel fijn dat ze nooit die druk op mij hebben gelegd. Ik was toen ook nog piepjong, ik was zelf minder bezig met papa worden”, klinkt het in Dag Allemaal.

De kriebels om vader te worden, zijn er gekomen toen al zijn vrienden kinderen kregen. Hij maakte zelfs een bijzondere afspraak met zijn beste vriendin.

“We hadden afgesproken dat ik papa mocht worden van haar kinderen, als ze tegen haar dertigste geen vriend zou hebben. Jammer genoeg heeft ze iemand leren kenen”, lacht Nick. “Oo mijn 34ste werd ik peter, ik dacht dat toen de nood aan een eigen kind zou afnemen. Het tegendeel gebeurde: mijn kinderwens werd er alleen maar groter door. Maar ik was toen nog single en durfde die stap niet alleen te zetten.”

Bio van Nick Laenen en Christophe Ramont