.
Nick Laenen uit Blind Getrouwd
donderdag 5 november 2020

Nick Laenen uit Blind Getrouwd: ‘Ik zeg hen vaarwel’

Nick heeft een ingrijpende beslissing genomen.


Het leven is aan de durvers. Zonder een gezonde portie lef had Nick Laenen zich nooit voor ‘Blind Getrouwd’ ingeschreven en had hij Christophe nooit leren kennen. Die twee zijn dan wel uit elkaar, er is nog altijd een goede vriendschap. En zo’n vriendschap hoopt Nick Laenen ook over te houden aan zijn tien jaar als steward.

Nick Laenen heeft namelijk besloten om ermee te stoppen. Bijna 10 jaren ‘Doors in Flight Condition and Cross check’. Altijd mijn job voor de 300% graag gedaan en er bijna zeker van geweest dat ik zo’n oud mannetje zou worden die op zijn 65 nog elke dag van grond zou gaan, in een vliegtuig dan! Maar door Corona begin je na te denken en te beseffen dat je in het leven moet springen en risico’s moet durven nemen... Want we hebben er tenslotte maar eentje’”, schrijft Nick op Instagram.

Corona heeft de ogen van wel meer mensen geopend en niet in het minst die van Nick. Hij heeft dan ook een ingrijpend besluit genomen. “Daarom zeg ik binnenkort vaarwel en tot ziens aan de luchtvaart en ben ik meer dan “Ready” voor een nieuwe uitdaging. Ik zal altijd naar boven kijken en terugdenken aan die allerleukste, gekste, liefste, hartverwarmende mensen die ik mijn collega’s mocht noemen”, gaat Laenen verder.

Nick heeft een groot deel van de wereld gezien en van de vele vluchten mogen genieten. Maar er is nog een leven na de luchtvaart. “Ga ik die warme cocotten om 3u s nachts missen, de leuke apero’s aan het zwembad, de open en eerlijke verhalen tijdens mijn lesgeven, de boeiende verhalen van passagiers en misschien ook wel dat opstaan om 3u s morgens. Maar ik ben met meer dan 400% klaar om die deuren in ‘Parking Condition’ te zetten en mezelf vanaf januari te smijten in dit nieuwe avontuur”, besluit de steward.

Download onze app voor Android of iOS