.
Nicky Vankets
dinsdag 28 februari 2023

Nicky Vankets: “Ik heb mijn naam en faam hoog te houden”

De voorbije jaren waren niet makkelijk

Wanneer ontwerper Nicky Vankets met iemand wil samenwerken, heeft hij één belangrijke voorwaarde: het moet klikken met de klant.

“Als er gene klik is met de klant lukt het me niet om creatief te zijn. Naast Camille zit ik ook met zangeres Natalia op dezelfde golflengte. Van mensen die ik respecteer, kan ik wel wat weerwerk verdragen. Soms vloeit daar een iets minder glamoureuze discussie uit voort. Want tussen ‘willen’ en ‘kunnen’ zit soms een groot gat”, zegt Nicky in Tv Familie.

Het kan dus wel eens botsen tussen Nicky en de artiesten waarvoor hij een ontwerp moet maken. Maar dat hoort er allemaal een beetje bij.

“Ook ik heb mijn naam en faam hoog te houden. Zowel Camille, Natalia als Belle Perez zijn mensen die met hun outfits graag hun vrouwelijkheid etaleren. En dat is gelukkig iets waar ik goed weg mee weet.”

Het is een lange tijd stil geweest rond de ontwerper, maar nu lijkt hij dus zijn comeback te maken. En daar is hij wel blij om. “De voorbije jaren waren niet makkelijk. Zoals geweten hebben de verrassingen en valkuilen van het leven mij en onze business niet gespaard. Het was goed om even een stapje terug te zetten.”

Download onze app voor Android of iOS