.
Nicolas De Bruyn, Sarah en dochter Elisabeth uit The Sky Is The Limit
dinsdag 20 december 2022

Nicolas en Sarah uit ‘The Sky Is The Limit’: “Haar leven hing aan een zijden draadje”

Het heeft er slecht uit gezien

Nicolas en Sarah uit ‘The Sky Is The Limit’ zijn al 5 jaar een koppel. Hun liefde wisten ze te bezegelen met een kindje dat uit een IVF-traject is voort gekomen.

Het koppel had zich voorbereid op een langdurig traject van vele jaren, maar na twee weken had het koppel al geluk en was Sarah in verwachting.

“De eerste zes maanden van mijn zwangerschap verliepen zonder zorgen. Ik had wel de typische zwangerschapskwaaltjes, maar ging nog elke dag werken. Tot ik na 34 weken zwangerschap voelde dat er iets niet klopte. De moederkoek was losgekomen, zo bleek bij ons laatste bezoek aan de gynaecoloog, en dat is levensbedreigend voor de baby”, zegt Sarah in Dag Allemaal.

Sarah moest meteen naar het ziekenhuis om te bevallen. Het ging allemaal bijzonder snel, 10 min na aankomst in het ziekenhuis was Elisabeth al geboren.

Dat is zo’n 5,5 weken te vroeg. Sommige kindjes zijn er al klaar voor, terwijl anderen nog lang niet. Zo eentje is Elisabeth. “Ze kon nog niet zelfstandig ademen, noch eten. Haar leven hing aan een zijden draadje. Maar dat beseften we niet.”