.
Nicolas De Bruyn, Sarah en dochter Elisabeth uit The Sky Is The Limit
maandag 24 juli 2023

Nicolas uit ‘The Sky Is The Limit’ beleeft bang moment: “Ze hapte naar adem”

En ook hij kreeg het moeilijk

Nicolas uit ‘The Sky Is The Limit’ en zijn partner Sarah hebben er enkele moeilijke maanden opzitten. Onlangs werd bij hun dochtertje RSV vastgesteld nadat het meisje heel erg aan het hoesten was. Haar longen waren bij de geboorte niet volledig ontwikkeld en Elisabeth is daardoor gevoeliger aan luchtwegeninfecties.

“Onlangs schoot ik ’s nachts wakker en hoorde ik dat ze naar adem hapte. Het leek alsof ze aan het stikken was. Ik ben meteen uit bed gesprongen en heb haar snel opgepakt. Wat later ging het beter, maar als papa zijn zulke momenten slopend”, vertelt Nicolas aan Dag Allemaal.

De laatste maanden waren slopen voor Nicolas en het is hem allemaal wat te veel geworden. Hij kreeg hevige hartkloppingen en hij voelde een enorme druk op zijn borst.

“Ik dacht dat ik een hartaanval had en dat mijn laatste uur was aangebroken. Sarah heeft onmiddellijk de ambulance gebeld. Eens in het ziekenhuis ging het beter, zeker toen ik vernam dat het geen hartinfarct was. De artsen hebben me volledig onderzocht, ook mijn hart. Gelukkig wezen alle testen uit dat ik kerngezond ben.”