.
Nicole & Hugo
vrijdag 3 september 2021

Nicole Josy: “Ik ga meteen met je mee”

Zij willen samen sterven.

Nu Nicole Josy terug getroffen wordt door kanker, gaat het koppel terug door een moeilijke periode. Een periode die het koppel terug aan het denken zet. Wat als de ene komt te overlijden, wat gebeurt er dan met de andere. Iets waar ook Hugo vaak over nadenkt. “Ik kan koken, strijken, wassen – ik zou m’n plan kunnen trekken. Maar ik kan haar niet missen, dat gaat niet”, vertelt een emotionele Hugo in Story.

Hugo deinst er dan ook niet voor terug om concrete afspraken te maken mocht het ooit zover zijn. “Ik heb met mijn broer afgesproken, als ik als eerste ga….dan ga ik meteen met je mee, dat weet je”, vult Nicole hem meteen aan.

De twee willen nooit gescheiden worden van elkaar, ook niet wanneer ze zijn overleden. “Mijn broer moet ervoor zorgen dat we beiden gecremeerd worden en dat onze as vervolgens in één urne terechtkomt, die dan dooreen wordt geschud. Zodat we echt, zoals nu, voorgoed met elkaar verbonden zijn. Die as moet dan worden uitgestrooid in Saint-Tropez, ons stukje paradijs op aard”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Nicole & Hugo

Meer Over:

Nicole & Hugo