.
News Image

Niet iedereen is fan van dj Peter Luts

Hij moest optreden al snel stopzetten.


Na de voetbalwedstrijd tussen Sint-Truiden en Standard van woensdagavond gaf dj Peter Luts nog een optreden van een uur in het Stayencomplex. Althans dat was de bedoeling. Volgens een Facebookbericht van de dj kwam de heer Duchâtelet, wiens vrouw eigenaar is van het complex en de voetbalclub na amper 1 liedje al op Peter afgestapt om zijn mening te verkondigen. Peter Luts was zijn job niet naar behoren aan het uitvoeren, gaf de partner van de voorzitter even mee. De mensen waren immers nog niet aan het dansen. Luts repliceerde daarop dat het moeilijk is om de mensen na amper één plaat al aan het dansen te krijgen. Bij de tweede plaat zou Peter Luts dan onrespectvol behandeld zijn geweest door een personeelslid van de heer Duchâtelet, die had gevraagd om dit optreden per direct te stoppen. Achteraf bleek het om sitemanager Peter Onkelinx te gaan.



Via Het Belang van Limburg reageerde voetbalclub STVV met de boodschap dat Peter Luts niet de juiste man op de juiste plaats was, omdat hij niet voor de nodige ambiance zorgde. Volgens hen hebben ze na vijf nummers gevraagd om deze dj-set stop te zetten.



Peter Luts voelt dit aan als gezichtsverlies en vindt het spijtig voor de mensen die hem wel wilden zien. Hij verwijt Roland Duchâtelet dat hij misschien wel veel geld heeft, maar weinig tact en enige vorm van beleefdheid bezit.



Tekst: Nico Vanaken


Bio van Peter Luts

Meer Over:

Peter Luts