.
News Image

Nieuw album Guido Belcanto komt eraan

Nieuw album Guido Belcanto komt uit op 17 februari.

Op 17 februari wordt het nieuwe album van Guido Belcanto uitgebracht. Op het album staat de wervelende muziek van het Decap orgel centraal.
Of in Guido's woorden: 'Werken met de gebroeders Decap is een jongensdroom en een waar privilege. In mijn ogen is Tony Decap een genie, het laatste overgebleven meesterbrein van de orgelbouw. Zijn samenwerking met de wereldberoemde jazzgitarist Pat Metheny zegt genoeg: Tony is een man van wereldformaat, een Belg waar wij heel fier op mogen zijn'.

Guido Belcanto werkte ook voor een aantal nummers op zijn nieuwe plaat samen met Tine Embrechts; zo ook voor single 'De Wilde Roos' die vanaf volgende week maandag beschikbaar is.
Het orgel staat niet enkel op de plaat centraal maar vanaf 6 februari herneemt Belcanto zijn project Balzaal der Gebroken Harten III in een nieuwe voorstelling met – net als op de plaaat - Tine Embrechts en Martinus Wolf . In deze show openbaart Tine zich als een fantastische zangeres die liedjes van Guido Belcanto vertolkt alsmede enkele oude cabaretliederen en nightclubstandards.

Veel van zijn concerten zijn al een hele tijd uitverocht.

Bio van Guido Belcanto

Meer Over:

Guido Belcanto