.
News Image

Nieuw album voor Jo Vally

Eerst is er als voorsmaaktje nog derde single.


Op 18 november ligt het langverwachte album Op de golven van m'n hart van Jo Vally in de winkelrekken. Nadat er eerder al twee singles uit dit album te horen waren, is er nu de single Puur die vanaf morgen verkrijgbaar is als download via iTunes.

Puur is een gevoelige single geworden die grote klasse uitstraalt, daarbij geholpen door majestueuze strijkerspartijen. Productie en muziek werden verzorgd door John Terra, terwijl Susy Baels voor de mooie tekst zorgde.

Enkele weken later volgt dan het album met de drie gekende singles en nog een tiental andere nieuwe nummers op, onder het label Vlaamse Sterren van CNR Records.

Vanaf 8 november is Jo Vally net als enkele andere artiesten te volgen op VIER in het programma The Show Must Go On, waar mensen een unieke kijk krijgen in werk en leven van enkele artiesten. Jo Vally zit meteen in de eerste aflevering die op 8 november om 20.35u te bekijken is. In ieder geval zal de zanger zelf niet live kunnen kijken, want dan is hij één van de gasten bij de opname van de Vlaamse Top 10 van Ment Tv in zaal Elckerlyc te Antwerpen.



Tekst: Nico Vanaken

Bio van Jo Vally

Meer Over:

Jo Vally

Bio van John Terra

Meer Over:

John Terra VIER Ment-tv