.
News Image

Nieuw op DVD: Uki

Uki, de animatiereeks voor kinderen van 1 tot 4 jaar, is al een tijdje te zien op Ketnet en veroverde ondertussen al vele kinderhartjes!

Uki, de animatiereeks voor kinderen van 1 tot 4 jaar, is al een tijdje te zien op Ketnet en veroverde ondertussen al vele kinderhartjes!

Op 24 september bracht Universal Music twee DVD’s uit met op elke DVD 10 afleveringen en één bonusaflevering. In elke aflevering neemt Uki zijn kijkertjes op sleeptouw en ontdekt zo samen met hen de wereld. Doorheen de 22 afleveringen leert Uki o.a. dat de stekels van Egel prikken, schaduw van de zon komt en water ook leuk kan zijn. Deze DVD’s zijn dan ook hét ideale cadeau voor kleine Uki-fans! Wij zijn ook zeer trots te kunnen melden dat Uki – een volledig Belgisch product! – sinds 6 september ook te zien is op de kinderzender CBeebies van de prestigieuze BBC! Surf zeker eens naar Uki’s website www.ukiland.com waar kinderen kunnen puzzelen, tekeningen inkleuren en Uki’s avonturen kunnen herbeleven. Je vindt Uki ook terug op facebook: www.facebook.com/ukiland en tot slot is er ook nog de Uki pagina op de CBeebies website: http://www.bbc.co.uk/cbeebies/uki/. Uki is elke maandag om 7u te zien op Ketnet en elke maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag om 15u35. Afleveringen DVD 1 1. Waar is de taart? 2. De ballon 3. Schaduw 4. De doos 5. Vuil! 6. Hulp voor schildpad 7. Waar is de bal? 8. Eend is moe 9. De vlieger 10. De glijbaan Het blije Bloempje (Bonus) Het Uki lied (Videoclip) Afleveringen DVD 2 1. Konijn wil vliegen 2. Waar is de appel? 3. Het schilderij 4. Voetsporen 5. Wat een rommel! 6. Verstoppertje 7. Verkouden 8. Een kamp bouwen 9. De bijenkorf 10. De brug Ritme (Bonus)