.
Johny Voners
donderdag 12 mei 2022

Nieuw op Streamz: reeks met Johny Voners

Vanaf 8 juni

Vanaf 8 juni kan je op Streamz kijken naar ‘ Een goed jaar’, een gloednieuwe reeks met onder andere de reeds overleden Johny Voners in één van de hoofdrollen.

Deze rol van Johny was zijn allerlaatste rol voor zijn overlijden in 2020. Daarvoor was hij vooral bekend als Xavier uit 'Fc De Kampioenen'.

Voor de rol onderging hij een ware metamorfose en is hij bijna onherkenbaar geworden. Maar het is wel degelijk Johny die naast een aantal andere acteurs de show steelt.

Andere acteurs die in de reeks te zien zijn, zijn Joke Devynck, Frances Lefebure en Boris Van Severen. Het verhaal speelt zich af in Antwerpen.

In de VTM-reeks 'Een Goed Jaar' stoten Lenny (Boris Van Severen) en Erik (Jurgen Delnaet) in de Ardennen per toeval op de kelder van Eriks oudtante met wapens en wijn uit WOII. Ze hebben allebei dringend geld nodig en proberen een Brusselse antiquair ervan te overtuigen dat de wijn van Hitler was. Uiteindelijk blijken er meer en schimmiger figuren geïnteresseerd te zijn dan ze hadden verwacht. Hun oplichtersverhaal loopt helemaal uit de hand.

Bio van Johny Voners

Meer Over:

Johny Voners

Bio van Frances Lefebure en Boris Van Severen