.
Jolien uit Big Brother 2023
dinsdag 17 januari 2023

Nieuwe Big Brother-bewoonster met corona het huis in

Daarom mocht Jolien het huis niet in.

Er was net voor de start van Big Brother heel wat te doen over een ‘gelekte’ Big Brother-bewoonster. De 11 bewoners waren al bekendgemaakt toen een fansite over Big Brother met informatie over een nieuwe bewoonster Jolien kwam. Die informatie werd al bij al snel offline gehaald omdat er een probleempje was opgedoken.

Jolien zou vanaf dag 1 het huis in gaan, maar Jolien werd – net zoals de andere bewoners – op corona getest en helaas was haar test positief. Daardoor kon zij niet samen met onder andere Bart, Chayron, Lindsey en anderen het huis in.

Maar nu is zij er toch, eindelijk! De eerste week van Big Brother zorgde meteen voor de nodige spanningen in huis en het vertrek van Judy laat niemand onberoerd. TIjd om een nieuwe bewoner het huis in te sturen, maak kennis met Jolien.

De 29-jarige Jolien uit Hoeselt staat op dit moment op een kruispunt in haar leven, ze heeft de afgelopen acht jaar keihard gewerkt in haar eigen nagelsalon en is toe aan verandering. Ze is ervan overtuigd dat Big Brother het juiste avontuur is voor haar. Jolien gaat confrontaties niet uit de weg en neemt geen blad voor de mond. ​ Ze doet mee om het spel te spelen en uiteindelijk met de winst naar huis te gaan.

Big Brother wordt elke werkdag om 22u uitgezonden op Play4 en om 20u30 op Goplay.be. Elke zaterdag is om 20u uur de liveshow ‘Big Brother: Live’ te zien, gepresenteerd door Tatyana Beloy en Geraldine Kemper. Op Play247 en Goplay.be kan er via de livestream 24/7 worden meegekeken met de bewoners in het Big Brother huis.