.
Erik Goossens
woensdag 1 februari 2023

Nieuwe single Erik Goossens is eerbetoon aan zijn vrouw

"Ik noem haar soms wel eens een heks"

Erik Goossens bracht vorig jaar opnieuw nieuwe muziek uit en dat smaakte duidelijk naar meer. Onlangs bracht hij het nummer 'Ik blijf' uit.

"Ik ben al meer dan 30 jaar op zoek om de juiste balans te vinden tussen een goede songtekst en muziek die meer is dan de ondersteuning van die tekst. Vaak primeert het ene boven het andere. 'Ik Blijf' , mijn derde solo single onder het label MOTIV , een song waarbij ik met mijn muziek, mijn verhaal kan vertellen. De song gaat over dat een relatie enkel kan standhouden als je elkaar echt kan vrijheid geven. De bridge met ‘Ik laat je los zodat je blijft’ is daar de mooie samenvatting van", reageert een enthousiaste Erik Goossens.

"Bieke spreekt telkens bij volle maan af met gelijkgezinde vriendinnen om te dansen, mantra’s te zingen en stil te staan bij wat ze willen loslaten of net willen manifesteren. Ik begrijp het niet altijd maar het doet haar deugd.Die vrijheid moet iedereen hebben. Ik noem haar soms wel eens al lachend heks. Maar dan wel een mijn mooie heks.. Vandaar de lyrics in het refrein.

"Wil je huilen met de wolven, water dragen naar zee. Wil je dansen in de golven, dan dans ik met je mee."

Deze nieuwe single vormt de basis voor wat er nog allemaal aan zit te komen: een liveshow. "Weldra staan er enkele try-outs aan te komen waar ik mijn verhaal kan zingen en spelen. Hopelijk kan ik hiermee mensen inspireren, raken of op zijn minst te entertainen."

Bio van Erik Goossens

Meer Over:

Erik Goossens