.
News Image

Nieuwe single Jebroer

Jebroers nieuwe single Roq N Rolla nu al hét feestanthem voor studerend Vlaanderen.
Na het gigantische succes van “Banaan” komt Leidse rapper Tim Kimman, beter gekend als Jebroer met een nieuwe single: “ROQ N ROLLA ft. DJ Punish & Taylor Walcott”.

GoGo, een Nederlandse reisorganisatie voor meer dan 180.000 jongeren, koos deze tweede single als Totally Summer Anthem en Studio Brussel koos “ROQ N ROLLA” uit als anthem voor hun programma “FOKDEBLOK” waarmee ze studenten doorheen de blokperiode helpen dmv een feestmoment in te lassen.

In Nederland is Jebroer al een grote ster, in België kent de grote massa hem vooral van zijn hitsingle “Banaan” in samenwerking met Stepherd, Skinto & Jayh. De single ging snel viraal waarna hij op diverse playlists belandde en binnen no-time op #2 stond in de iTunes top 100 single charts én in de top 10 van de officiele Belgische hitlijsten bivakkeerde. De videoclip is inmiddels meer dan 3 miljoen keer bekeken en in mei 2015 verkreeg “Banaan”, met meer dan 10.000 verkochte singles, het gouden status in België. Studio Brussels populaire dj Gunther D reikte tijdens een uitzending de gouden plaat uit aan Jebroer.

Bio van Jebroer

Meer Over:

Jebroer