.
Dean en Laura Lynn
dinsdag 30 juli 2024

Nieuwe single Laura Lynn en Dean Delannoit is uit

Wat een verrassende én leuke samenwerking.

Laura Lynn stond de voorbije weken maar liefst drie keer op het podium tijdens de opnames van het legendarische televisieprogramma ‘Tien Om Te Zien’. En ze stond er niet alleen, want voor haar nieuwe single ‘Van Bij Het Begin’ werkt ze samen met Dean Delannoit. Het publiek van ’Tien Om Te Zien’ mocht het nummer al drie keer luidkeels meezingen, maar nu is het ook aan de rest van Vlaanderen, want nu is de nieuwe single ‘Van Bij Het Begin’ overal te beluisteren.

Laura Lynn & Dean Delannoit vormen een uniek duo. Zij is de Schlagerkoningin van Vlaanderen, hij won in 2007 ‘Idool’ en stond dit jaar in de finale van het muziekprogramma ‘Sing Again’. ’Van Bij Het Begin’ zal wellicht meteen bekend in de oren klinken, want het is een cover van het populaire nummer ‘Stumblin' In’.

Op zondag 4 augustus zal de eerste opname van ‘Tien Om Te Zien’, waarin Laura Lynn & Dean Delannoit te zien zijn, worden uitgezonden bij VTM. Daarin is de single ‘Van Bij Het Begin’ de Vlaamse Supertip. Daarna zijn Laura Lynn & Dean Delannoit ook nog eens op zondag 11 augustus en zondag 18 augustus te zien in het programma.

‘Van Bij Het Begin’, de nieuwe single van Laura Lynn & Dean Delannoit, is vanaf nu overal beschikbaar