.
News Image

Nieuwe single Luc Van Meeuwen nu beschikbaar

Luc Van Meeuwen kijkt naar de jaren...


Bij iedereen die niet meer zo 'piep is maar ook nog niet zo stok', dringt met het klimmen der jaren het gevoel zich op, zo af en toe even achterom te kijken en de balans op te maken . Men vraagt zich dan af of het allemaal de moeite waard is geweest. Het antwoord daarop desgevraagd kan Luc van Meeuwen met een volmondig 'JA meer dan de moeite waard', beantwoorden.

Een mooie carrière, geliefd bij familie en vrienden en niet te vergeten bij een grote schare fans, die door Luc dan ook min of meer worden beschouwd als familie. Dit gevoel van met voldoening terug kijken wordt prachtig bezongen in zijn nieuwe single 'Kijk ik naar de jaren'afkomstig van zijn succesalbum 'Echte Vrienden'. Luc Van Meeuwen doet dat met de single 'Kijk ik naar de jaren'afkomstig van zijn veelgeprezen album 'Echte Vrienden'. Een vrolijk nummer dat ondersteund wordt met een prachtige videoclip.Luc is geliefd en dat is niet zo verwonderlijk, hij is aaibaar en heeft steevast voor een ieder een vriendelijk woord en moment van aandacht. Die vriendelijkheid uit zich ook in zijn agenda die dan ook gevuld is tot ver in 2021.

De single 'Echte Vrienden', eveneens de titel van het album scoorde al behoorlijk. Wekenlang wist deze zich vertegenwoordigd in de Vlaamse Ultratop welke de single kwalificeerde als zijnde een song behorend tot het betere levenslied. Luc mag trots zijn op zo'n kwalificatie maar weet ook dat dit het resultaat is van doorzetten, hard werken en constant kwaltiet leveren.


Bio van Luc Van Meeuwen

Meer Over:

Luc Van Meeuwen