.
News Image

Nieuwe single The Starlings: 'Die Happy'

Een nummer met een positieve betekenis.


2020 was een bizar jaar, maar voor The Starlings ook wel een avontuurlijk jaar op muzikaal vlak. Na hun deelname aan het VTM-programma ‘Liefde Voor Muziek’ veroverden ze de charts met de single ‘Little Submarine’. Ze brachten hun debuutalbum ‘Don’t Look Back’ uit en belandden ineens op #2 in de officiële Ultratop charts, terwijl ze met het compilatiealbum van Liefde Voor Muziek de eerste plaats inpalmden.



Het was een vruchtbare periode voor The Starlings – als kers op de taart kondigden ze nog aan dat ze op 14 februari 2021 een show spelen in de Lotto Arena.

'Die Happy' is de nieuwe single uit het debuutalbum 'Don't Look Back'.



Tom & Kato over ‘Die Happy’: ’Die happy’ klinkt op het eerste gehoor dan wel donker, maar heeft een positieve betekenis. Het gaat over alles uit het leven halen, genieten van elk moment en alle kleine dingen zodat je later terug kan kijken zonder spijt. Het is onze manier om aan onze fans te zeggen dat je vol voor je dromen moet gaan, hoe klein of groot ze ook zijn. Terug kunnen kijken wetende dat je uit elk moment alles hebt gehaald en dat je gelukkig bent geweest.”


Bio van The Starlings

Meer Over:

The Starlings