.
News Image

Nieuwe single Vader Abraham & Luc Van Meeuwen nu beschikbaar

Vlaming en Nederlander in duet.


Dat dromen niet altijd bedrog zijn blijkt wel uit het feit dat Luc van Meeuwen op een dag wordt gebeld door een onbekend telefoonnummer. Aan de andere kant van de lijn, Pierre Kartner met de vraag of Luc een duet met hem zou willen opnemen. Even is hij sprakeloos!

Kartner heeft Luc een aantal keren op de bühne zien werken en is danig onder de indruk geraakt van stem en performance van de sympathieke Luc van Meeuwen. Over het antwoord op de zojuist aan hem gestelde vraag hoeft niet lang te worden nagedacht. Natuurlijk een volmondig, ja!Kartner voelt dat Luc de juiste emotie in zijn stem heeft om samen het hem de prachtige ballade 'Adios mijn Vriend', te vertolken. Bij de opnames wordt al snel duidelijk de keuze van Kartner de juiste is, kippenvel alom bij alle aanwezigen in de studio

Pierre Kartner of zijn alter ego Vader Abraham behoeft eigenlijk geen introductie, alle muziekprijzen die er zo'n beetje te winnen zijn wereldwijd, werden in de loop der tijd aan hem uitgereikt. De onlangs uitgereikte Buma Oeuvre Award is meer dan terecht en zet hem in de galerij van nationale en internationale grootheden. In Nederland voert Pierre Kartner de lijst van de meest succesvolle componisten aan en daarmee een grootheid als John Ebank ( Marco Borsato) ver achter zich latend.

Er is niemand in Nederland die zich vaker vertegenwoordigd zag in de hitlijst der hitlijsten, de Nederlandse top 40.Kortom wanneer iemand als Pierre Kartner je vraagt om samen met hem een duet te zingen, zegt dat iets over de kwaliteit van de door hem gevraagde artiest en dat mag Luc beschouwen als een groot compliment. Het klinkende bewijs ligt hier voor U. De duet single 'Adios Mijn Vriend', zal ongetwijfeld in de smaak vallen bij de grote schare fans van deze bijzondere artiesten.