.
Kobe Debie in Thuis
woensdag 9 oktober 2024 07:36

Nieuwe Thuis-acteur zorgt voor opvallende metamorfose van Robin Bomans

Van blonde tiener naar jongeman met bruine krullen

Een paar weken geleden vertrok Robin Bomans in Thuis voor een tijdje naar Marokko. Na een aantal turbulente maanden was hij namelijk toe aan wat rust. Je zou voor minder als je op zo’n korte tijd bedreigd wordt door een drugsbende; de breuk tussen je vader Tom (Wim Stevens) en plusmama Karin (Kadèr Gurbuz) moet verwerken; je allerliefste grootmoeder Marianne (Leah Thys) terecht staat voor moord; én je dierbare plusmama Karin levensgevaarlijk gewond raakt bij een schietpartij. Gelukkig kon Robin in Marokko even op adem komen bij zijn halfzus Aïsha (Maya Albert).

In de aflevering van vanavond keert Robin terug uit Marokko, en hij zal er plots helemaal anders uit zien. Geen blonde tiener meer, maar wel een jongeman met bruine krullen. De rol van Robin wordt namelijk niet langer vertolkt door Frits De Ruyter. Na vijf mooie jaren neemt hij afscheid van Thuis. De nieuwe Robin maakt een kleine leeftijdssprong en wordt vanaf nu gespeeld door de twintigjarige Kobe Debie.

Kobe Debie: “Als kleinzoon van Frank en Marianne stroomt Thuis toch wel echt door Robin zijn bloed. Het is heerlijk om deze rol te mogen spelen en zo nauw verbonden te zijn aan zo veel personages. Ik heb er zot veel zin in.”

Kobe staat ondertussen al een aantal maanden op de set bij Thuis en hij voelt er zich al helemaal thuis.

Kobe Debie: “De eerste draaidagen waren best spannend, het was even zoeken om mijn draai op set te vinden. Maar dankzij de goeie zorgen en de warme ontvangst van mijn fictieve (plus)ouders Wim, Katrien, Kadèr, Bart en de hele crew voel ik mij nu helemaal op mijn gemak.”