.
Nina Derwael
maandag 23 oktober 2023

Nina Derwael: “Ik krijg daar kippenvel van”

Ze voelt zich dan erg trots

Zowat ieder meisje droomt toch van een eigen modecollectie. Voor Nina Derwael is het een droom die werkelijkheid is geworden. Zij bracht een kledingcollectie uit bij Veritas en die kreeg de naam ‘Believe’.

“Niets zo krachtig en veelzeggend als geloven in jezelf. Ik heb dat de voorbije jaren altijd gedaan en dat heeft me enorm geholpen in het bereiken van mijn doelen. Als jonge sporters me om raad vragen, zeg ik altijd: 'Geloof in je dromen.' Als je bereid bent om er alles voor te doen, is alles mogelijk”, legt Nina de keuze voor de naam uit in Story.

Met de collectie wil Nina heel graag jongeren aan het sporten krijgen. Jongeren zitten volgens haar te vaak binnen terwijl ze beter naar buiten zouden gaan. Ze zou het heel leuk vinden mochten kinderen zin krijgen om naar buiten te gaan bij het dragen van haar kleding.

En als het een succes wordt, dan komt er misschien wel een tweede collectie. Nina zou dat alvast zien zitten.

“Als ik mensen zie rondlopen in een stuk van mij, krijg ik altijd kippenvel. Ik heb zelfs al wat ideetjes voor een tweede lijn. Ik wil nog niet te veel verklappen, maar het lijkt me wel leuk om sokken te ontwerpen met daarop een leuk accentje. Nu zijn dat vaak gewoon korte witte sokjes. En een vestje voor honden zou ik ook de max vinden.”

Bio van Nina Derwael

Meer Over:

Nina Derwael