.
Nina Derwael
donderdag 2 december 2021

Nina Derwael in extase na opvallend nieuws: “daar heb ik altijd van gedroomd!”

Dit keer staat ze er niet alleen voor

Volgens velen is ze nu al de gedoodverfde winnaar van het derde seizoen van ‘Dancing With The Stars’. Nina Derwael heeft de flair en de elegantie om het ver te brengen in de wedstrijd. Maar heeft ze ook voldoende talent om een dans tot een goed einde te brengen? Gazet van Antwerpen sprak met Nina naar aanleiding van de eerste liveshow op 4 december op Play4.

“Als klein meisje droomde ik er altijd van om mee te doen met ‘Sterren Op De Dansvloer’. Toen ik de vraag kreeg om mee te doen met ‘Dancing With The Stars’ kon ik het bijna niet geloven”, glimlacht ze. En ondanks haar elegantie en flair, is het dansen ook voor Nina een hele opgave. “Ik moet leren lossen, ook al omdat mijn danspartner mij moet kunnen leiden. Voor mij is een danspartner sowieso wennen. Ik ben het gewend van alles alleen te doen.”

Mee doen aan ‘Dancing With The Stars’ is in ieder geval een welkome afwisseling voor Nina. “Ik heb tien jaar niks anders gekend dan de trainingszaal, de school en mijn kamer op het internaat. Dat was mijn leven. Nu he ik eindelijk tijd om eens iets anders te doen. Met mijn vrienden bijvoorbeeld, die heb ik de laatste jaren amper gezien omdat ik zo gefocust was opdat trainen en de Spelen.”