.
Nina Derwael
zondag 15 oktober 2023

Nina Derwael: “Pas dan ben je de beste versie van jezelf”

Ze wil jongeren aanzetten tot sporten

Wanneer Nina Derwael op een EK, WK of andere belangrijke wedstrijd verschijnt ziet ze er altijd prachtig uit. Net zoals veel jonge meisjes is ook zij bezig met mode. Er gewoon goed uitzien geeft ook je zelfvertrouwen een boost.

“Als je je goed voelt in je turnpak, straal je dat ook uit en zet je betere prestaties neer. Maar het is niet dat ik daarbuiten de grootste fashionista ben. Ik probeer wel altijd iets van vorm te creëren omdat ik zelf vrij 'plat' ben. Dus meestal draag ik iets baggy op iets dat meer gecentreerd is. En die stukken zitten ook in mijn collectie”, legt Nina uit in Story.

Sinds kort heeft Nina een eigen kledinglijn op de markt bij Veritas. Een collectie die ze zelf omschrijft als hip en trendy, maar ook erg stijlvol.

“Ik ben gegaan voor funky en flashy kleuren, omdat ik vind dat ik zelf een heel open, vrolijk en spontaan persoon ben. Maar ook warm en vrouwelijk. En natuurlijk is het allemaal sportief. Fit zijn en blijven is zorgen voor jezelf. Pas dan kan je de beste versie van jezelf zijn.”

Bio van Nina Derwael

Meer Over:

Nina Derwael