Njam-chef Jeroen De Pauw: “dit was best een aangename periode”
Jeroen De Pauw blikt in TV Familie terug op het afgelopen jaar. “We zijn wonderwel door die coronamiserie heen geraakt”, klinkt het bij de njam-chef in het weekblad.
Nochtans is Canapé, het restaurant van Jeroen De Pauw in Tervuren, gespecialiseerd in food sharing. Niet ideaal tijdens een pandemie. Maar al voor de coronacrisis was De Pauw bezig met een aperobag, een afhaalmenu met allerlei hapjes om thuis van te genieten. “En tijdens de lockdowns is die formule echt gaan boomen”, klinkt het enthousiast bij Jeroen De Pauw in TV Familie.
Ook op privévlak was het best een aangename periode, onthult Jeroen De Pauw. “Voor het eerst in tien jaar kon ik veel tijd met mijn gezin doorbrengen”, vertelt de papa van drie dochters.
“Ik kon de meisjes elke avond in bed stoppen. Ik heb daar echt van kunnen genieten. En voor mijn gezondheid waren die lockdowns ook niet slecht. Ik ben veel gaan wandelen en fietsen”, aldus Jeroen De Pauw in TV Familie.