.
Koen Wauters van Clouseau
vrijdag 19 augustus 2022

Nono Wauters kijkt naar de toekomst: “Dat wil ik graag doen”

Vader Koen had een andere toekomst voor ogen

Met Zita en Nono heeft Koen twee prachtige kinderen. De twee zoeken elk hun eigen weg in het leven en zijn volop op zoek naar hoe ze hun leven verder willen uitbouwen. Voorlopig genieten de twee volop van vakantie, al is het vooral Nono die vakantie lijkt te hebben?

“Nono heeft een heel drukke sociale agenda, dat wil vooral zeggen dat ik regelmatig taxi zal mogen spelen. Maar ik zie er het positieve van in, dat is ook een heel leuke tijd samen”, glimlacht Koen in Story.

Maar naast veel weggaan en afspreken met vrienden doet Nono deze zomer ook een vakantiejob en er staat een vakantie met papa Koen gepland, naar Spanje.

Nono is 16 en start in september in het vijfde middelbaar. Het einde is bijna in zicht en Nono kan al volop beginnen nadenken over wat hij na het humaniora wil gaan studeren.

“Ik heb nog geen enkel idee, maar ik wil wel graag mijn eigen bedrijfje oprichten”, klinkt het. “Ik wist het op die leeftijd ook nog niet. Alhoewel ik wel droomde van een carrière als profvoetballer. Niet echt origineel en het is me ook niet gelukt”, besluit Koen.