.
News Image

Nono Wauters scoort rol in Ketnet Musical U.P.

Zoon Koen Wauters heeft alles om het te maken. 


Naast de twee hoofdrollen, werd zondag ook bepaald wie de olijke tweeling Jo en Bo zal spelen in Ketnet Musical Team U.P.. Marthe Willems en Nono Wauters namen het daarvoor op tegen Marie De Landtsheer en Noah Apers. Ze brachten elk een scène met directrice Conny, waarvoor ze heel goed op elkaar ingespeeld moesten zijn. Speciaal voor de finaleshow toonden ze ook hun danstalent tijdens een lindy-hop-dancebattle. Marthe Willems en Nono Wauters konden de jury uiteindelijk het meeste overtuigen als Jo en Bo.

Marthe Willems: Ik was echt superblij toen ik te horen kreeg dat ik de rol van Bo mocht spelen. Ik had dit echt niet verwacht want er waren veel sterke kandidaten. Zelf dans en zing ik al heel mijn leven. Zotjes doen en show verkopen deed ik al langer voor mama en papa. Ik had totaal niet verwacht dat dit zou uitgroeien tot een sprekende rol in de nieuwe cast van Ketnet Musical!

Nono Wauters: Ik ben zo blij dat ik de rol van Jo heb in Team U.P.! Ook al heb er erg hard voor gewerkt, ik had het echt niet verwacht… Maar nu heb ik nog meer zin om te beginnen met de repetities en om me keihard te smijten tijdens de shows! Ik kan al niet wachten!Alle finalisten die niet gekozen werden voor een sprekende rol, krijgen nu een plaatsje in het ensemble van de musical.

De twee andere sprekende rollen werden enkele weken geleden al bekendgemaakt tijdens het Bootcamp. Anne-Laure Schoonjans en Rune Wittouck kwam toen te weten dat zij Milou en Jack zullen spelen. Zij waren al zeker van een rol en moesten dus niet meer battlen tijdens de finaleshow.

De musical gaat in première op 3 maart in Plopsa Theater De Panne. Er zijn voorstellingen in Hasselt, Gent, Oostende en Antwerpen. Alle info over de shows is te vinden op www.ketnetmusical.be