.
News Image

Nono Wauters via papa Koen Wauters met corona besmet

Koen Wauters draagt nog steeds gevolgen coronabesmetting. 


aandag nam Clouseau de clip op voor de nieuwe single ‘Zuurstof’, een nummer dat perfect over corona zou kunnen gaan, maar de tekst is puur toeval van toepassing op de pandemie. De tekst voor dat nummer werd namelijk al voor de coronacrisis geschreven.

“Spijtig genoeg heeft het nummer nu een nieuwe dimensie gekregen en zijn er ook veel mensen die een zuurstoftekort hebben”, vertelde Koen Wauters in een gesprek met VTM NIEUWS.

Vorige maand werd Koen Wauters met het coronavirus besmet en zat hij enkele weken werkloos thuis. “Dat was niet aangenaam. Dat was…. De hel omdat je drie weken in quarantaine zit en je hebt echt wel wat leukers te doen in uw leven dan binnen te zitten. Maar vooral moe, eigenlijk was dat bij mij het belangrijkste symptoom. Ik heb me nog nooit zo moe gevoeld in mijn leven als de voorbije twee weken.

Koen moest in quarantaine om te voorkomen dat hij anderen zou kunnen besmetten, maar dat mislukte. Volgens VTM NIEUWS raakte zoon Nono via Koen ook met het virus besmet.Ondertussen stelt Koen het al bij al goed. “Ik ben voor 90 procent oké. 90 Procent van mijn oorspronkelijke 100 procent is nog altijd heel erg oké”, reageerde hij bij VTM NIEUWS. Een dag op de set om een clip op te nemen, dat zou volgens Wauters nog wel lukken. Gelukkig maar.

Bio van Koen Wauters en Nono Wauters