.
Nora Gharib
dinsdag 2 april 2024

Nora Gharib: “Bij de jonge garde is het juist andersom”

Maar niet bij haar

Als je Nora Gharib op televisie ziet verschijnen, dan zie je een presentatrice die altijd vrolijk en ook erg uitgeslapen lijkt. Het is bijna een wonder dat ze er zo goed blijft uitzien, ondanks haar vele en drukke jobs.

“Ik zie er inderdaad uitgeslapen uit dankzij de mensen van de make-up, maar ik bén het niet, hoor. Voordat mensen aan kinderen beginnen, vragen ze zich soms af hoe ze al die verschillende bordjes in de lucht zullen houden, maar zodra je mama wordt, word je automatisch ook een beetje een tovenaar”, lacht ze in Tv Familie.

Ontspanning is belangrijk, zeker na een lange werkdag. Zo kan Nora er echt van genieten om op restaurant te gaan. Maar ook snoepen in bed behoort tot haar guilty pleasures.

“Zelfs mijn avondeten eet ik soms onder de dekens. Ik ben single en mijn dochter ligt in bed. Ga ik nu echt aan tafel zitten om een lasagne te eten? Absoluut niet! Aangezien ik toch altijd tv-kijk in bed, maakt een bord eten die me-time alleen maar gezelliger. Het is soms grappig dat sommige mensen ontbijten in bed de normaalste zaak van de wereld vinden terwijl ze avondeten onder de dekens als abnormaal beschouwen. Bij de jonge garde is het juist andersom. Logisch, want bij ontbijt vliegen de kruimels alle kanten op terwijl dit bij het avondeten minder vaak voorkomt. Toch?”