.
Nora Gharib
donderdag 26 oktober 2023

Nora Gharib: “Dat was eigenlijk niet de bedoeling”

Ze ging haar familie helpen

Sinds een aantal jaar kunnen we niet om Nora Gharib heen. Na haar deelname aan ‘K3 zoekt K3’ ging het pijlsnel voor de presentatrice en actrice en momenteel is ze te zien in ‘The Voice Kids’ en ‘Het Jachtseizoen’.

Maar Nora heeft ook andere bezigheden, zoals helpen in Marrakesh, waar er een grote aardbeving heeft plaats gevonden.

“Het nieuws van de aardbevingen in Marokko heeft me enorm aangegrepen. Ik heb familie en vrienden die daar wonen, dus uiteraard was ik in de eerste plaats verschrikkelijk bezorgd. Ik heb iedereen meteen opgebeld om te vragen of ze ok waren. Maar ze zijn gelukkig allemaal ongedeerd”, vertelt Nora in Het Laatste Nieuws.

De presentatrice had eerst een oproep gedaan om geld in te zamelen, maar besloot nadien om zelf naar daar te vliegen om te gaan helpen.

“Dat was eigenlijk niet de bedoeling, maar na enkele dagen voelde ik gewoon dat ik ter plaatste moest gaan helpen. Ik moest iets doen. Een vriendin uit Marrakesh was al een inzamelactie begonnen en was met de auto voedselpakketten gaan rondbrengen in enkele van de zwaarst getroffen dorpen in het Atlasgebergte. Met twee grote koffers vol vacuüm verpakte kleding, vooral kinderpyjama’s ben ik op het vliegtuig gestapt en ben ik haar achterna gereisd.”

Bio van Nora Gharib

Meer Over:

Nora Gharib