.
Nora Gharib
maandag 30 oktober 2023

Nora Gharib: “Er komt plots heel veel samen”

Ze heeft er hard voor gewerkt

In Vlaanderen is Nora Gharib een populaire presentatrice en actrice. In Marokko, waar haar familie en vrienden wonen, boeit het hen allemaal totaal niet wat ze doet. Maar dat vindt Nora meer dan prima.

“Mijn tantes vragen wel hoe het er bij mij op het werk aan toe gaat, maar stellen die vraag met evenveel interesse aan een ander familielid. Het is dus zeker geen groot thema. Misschien heeft dat ook wel ons geloof te maken. Niemand staat boven de ander, in ons graf zijn we allemaal evenveel waard”, klinkt het bij Nora in Het Laatste Nieuws.

We kunnen niet meer om Nora heen op televisie. Momenteel is ze te zien in ‘The Voice Kids’ en ‘Jachtseizoen’ en eerder was ze al te zien in ‘De Verraders’. Het gaat duidelijk goed met de presentatrice.

“Ik heb het gevoel dat ik hier langzaam naartoe heb gewerkt en dat er nu opeens veel samenkomt. Dat begrijp ik ook: een zender wil in het begin toch een beetje aftasten of je wel bij zijn merk past en of de kijkers je in de armen zullen sluiten. Ik heb wel het gevoel dat ik de voorbije jaren een soort van testparcours heb afgelegd. Dat ik nu zoveel kansen krijg en dat ze bij VTM zoveel vertrouwen in mij lijken te hebben, vind ik dus een hele eer.”

Bio van Nora Gharib

Meer Over:

Nora Gharib