.
Nora Gharib als Suikerspin in The Masked Singer
maandag 13 maart 2023

Nora Gharib gaat wel heel ver voor haar job

“Dat was gestoord”

Nora Gharib is heel blij met alle kansen die ze al kreeg als zangeres, actrice en presentatrice. Ze is dan ook elke dag dankbaar voor de job die ze mág doen. Voor haar werk gaat Nora tot het uiterste. Iets wat ze bewees ten tijde van haar deelname aan het eerste seizoen van ‘The Masked Singer op VTM’.

Amper een week voor ze voor het eerst op het podium verscheen als ‘Suikerspin’ was Nora namelijk bevallen van haar dochtertje Chams. Al was dat oorspronkelijk helemaal niet de bedoeling, zo vertelt ze aan Billie.

“Ik zou tijdens mijn zwangerschap de opnames doen, mijn pak kon zelfs aangepast worden aan mijn lichaam. Maar door corona is alles uitgesteld en ik was ook nog eens een week overtijd. Toen mijn water eindelijk brak, waren de mensen van de productie bij de eersten die ik belde. Ik zei: Ik ben aan het bevallen, volgende week sta ik er.”

Maar waar Nora geen rekening mee gehouden had, was de keizersnede waarmee haar dochter uiteindelijk ter wereld zou komen. Toch hield ze woord ten opzichte van de productie: “Normaal moet je na een keizersnede zes weken rust nemen, maar de volgende dag liep ik rond in het ziekenhuis en de week nadien stond ik op dat podium. Als ik er nu op terugkijk, denk ik: Oké Nora, dat was gestoord.”

Hoewel het een zeer heftige ervaring was zou ze het toch zo opnieuw doen, bekent ze. “Het is nu eenmaal mijn werk. The masked singer vond ik ook ontzettend leuk om te doen. En dan ga ik ervoor, zo zit ik ineen. Ik heb liever spijt van wat ik gedaan heb dan van wat ik niet gedaan heb. Als iets negatief eindigt, zal ik eruit leren, maar ik zou alles in mijn leven zo opnieuw doen”, besluit ze vastberaden.