.
Norma Hendy en haar man
dinsdag 28 mei 2024

Norma Hendy: “Dat steekt toch wel een beetje” 

Zijn familie kent haar vooral daar van 

Norma Hendy was al 76 toen ze trouwde met haar grote liefde Willy. Kinderen heeft de zangeres zelf niet, maar Willy heeft wel twee zonen en vier kleinkinderen. Die zijn nu ook een beetje Norma haar kleinkinderen.

“We zijn een half jaar geleden getrouwd, maar we zijn al bijna veertien jaar samen, sinds augustus 2010. Ik woonde in Zoersel en was al een tijd alleen. Een vriendin stelde me voor om eens op een datingsite voor 50-plussers te gaan kijken. Daar zag ik Willy en we begonnen te chatten. Ik dacht: een bankier, daar ben ik te simpel voor, die komt toch uit een heel andere wereld. En Willy dacht: oei, een BV, is dat iets voor mij”, lacht Norma in Primo.

Willy kende Norma natuurlijk wel als zangeres en zeker van haar hit ‘Een Knalrode Gummiboot’. Dat nummer kwam uit in 1971.

“Maar 't heeft op m'n 24ste wel voor naambekendheid gezorgd. Dat Willy en zijn familie me alleen maar kennen van die 'Gummiboot', dat steekt toch een beetje. Want ik heb veel mooie rollen gespeeld in musicals en toneelstukken.”

Bio van Norma Hendy

Meer Over:

Norma Hendy