.
Metejoor
maandag 4 maart 2024

Nu al extra Metejoor concert in Sportpaleis

Tweede dag in 2025!

Metejoor kondigde afgelopen november op zijn allereerste Sportpaleis-concerten aan dat hij er op 1 november 2025 opnieuw zal staan. Amper 4 maand later voegt hij al een tweede datum toe. Ook op vrijdag 31 oktober 2025 zwaaien de deuren van het Sportpaleis open voor 15 000 Metejoor-fans.

Metejoor startte zonet een nagenoeg uitverkochte theatertournee door Vlaanderen en Nederland. Gisteren werd in Hasselt een extra concert aangekondigd door een jonge fan. “Ik denk nog regelmatig terug aan mijn eerste concerten afgelopen november. Ik kan eigenlijk echt niet wachten om er terug te staan in najaar 2025.” aldus Metejoor.
Joris wilde met zijn eerste solo shows in het Sportpaleis trouw blijven aan zichzelf en slaagde daar met brio in. Met sterke composities met de uit het dagelijkse leven gegrepen teksten hingen 35 000 fans aan zijn lippen. De artiest, die de afgelopen jaren een innige band met zijn publiek heeft opgebouwd, wentelde zich in de warmte die van de tribunes rolde. Met een lach en een traan. Sorry Joris, eigen schuld.

Tickets voor de extra show van Metejoor op vrijdag 31 oktober 2025 en de reeds aangekondigde show op zaterdag 1 november 2025 zijn meteen beschikbaar via sportpaleis.be .

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor