.
Jeroom
woensdag 9 oktober 2024 12:00

Nu al zeker: er komt een tweede seizoen van ‘Kamp Jeroom’

Wanneer gaat dat seizoen van start?

Na het instant-succes van Kamp Jeroom, dat de eerste week gemiddeld 577.000 kijkers op Play4 en GoPlay haalde, is de kogel nu al door de kerk: Woestijnvis bereidt een tweede seizoen voor van Jerooms nieuwe spelprogramma. Het originele programmaconcept, waarin Jeroom hilarische uitdagingen aangaat met een bont gezelschap van bekende juryleden uit De Slimste Mens ter Wereld, zal ook in 2025 opnieuw centraal staan.

Met Kamp Jeroom weet Jeroom na het succes van zijn vorige programma Boris – zowel in eigen land bekroond met een Kastaar als internationaal met de Rocky Award – opnieuw het brede publiek te charmeren. Het vrolijke trainingskamp van juryleden wordt met open armen ontvangen en toont Jerooms talent om kijkers te boeien met zijn unieke humor en scherpzinnigheid.

Jeroom blijft ook de komende weken in de schijnwerpers staan: binnenkort is hij opnieuw te zien in De Slimste Mens ter Wereld, en vanaf zondagavond 20 oktober ontdekken we wekelijks een nieuwe kant van hem op Play4 in het avontuurlijke Over de Oceaan.

Aan het einde van de aflevering van donderdag 10 oktober wordt bekendgemaakt wie de titel van Strafste Jurylid ter Wereld in de wacht sleept, compleet met een indrukwekkend prijslint als bekroning.