.
Nuria
maandag 26 augustus 2024

Nuria (Blind Getrouwd) gaat zonder trouwring door het leven

Ze is hem kwijt

Normaal doe je een trouwring niet zo heel vaak uit en speel je die niet zo snel kwijt. Maar bij Nuria Gilizintinova ligt het toch een beetje anders. Voor haar job in het UZ Gent moet ze haar trouwring regelmatig afdoen.

En dan gebeurt het natuurlijk wel eens een keertje dat je niet meer weet waar je je ring hebt gelegd. Alleen weet Nuria al 8 maanden lang niet meer waar ze het kostbaar goed heeft achter gelaten.

“Ik had de late shift. Ik had mijn trouwring aan, maar als verpleegkundige mag je dat nooit dragen tijdens je werk. Automatisch had ik dat in mijn broekzak gedaan. Normaal gezien steek ik het in mijn kastje, maar ik was het vergeten. De ring zat dus in mijn broekzak en na mijn dienst heb ik die kleren in de was gedaan...”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Nuria heeft nog heel wat broeken in het UZ gecontroleerd, op zoek naar de trouwring, maar tot nu toe heeft ze hem nog niet teruggevonden. Boos is Stijn niet, maar Nuria voelt er zich wel oncomfortabel bij.

“Die trouwring had een speciale betekenis. Los van mekaar hebben we voor ‘Blind getrouwd’ dezelfde paar ringen gekozen. Stijn heeft de zijne nog, maar ik ben ringloos. Ik voel me nu heel ongetrouwd en dat is een raar gevoel. Alsof ik tot niemand behoor. Zo naakt. Af en toe doe ik een ringetje aan om mij toch nog een beetje getrouwd te voelen.”

Bio van Nuria Gilizintinova

Meer Over:

Nuria Gilizintinova