.
Nuria
donderdag 29 augustus 2024

Nuria (Blind Getrouwd): “Ik was wel boos geweest”

Maar hij niet

Nuria Gilizintinova, bekend van ‘Blind Getrouwd’ gaat al acht maanden zonder trouwring door het leven. Ze verloor hem op haar werk en heeft hem sindsdien niet meer teruggevonden.

De realityster vreest er ook voor dat ze de trouwring ooit gaat terugzien. En dat vindt ze heel jammer, want hij heeft toch wel een emotionele waarde.

“Die ring heeft voor mij geen financiële waarde, want de makers van ‘Blind getrouwd’ hebben deze betaald, maar het is mij emotioneel wel veel waard. Het was de ring die Stijn rond mijn vinger heeft gedaan, het moment waarop we getrouwd waren. Gelukkig heb ik Stijn nog maar de ring is al acht maanden weg. Mijn verlovingsring, die Stijn me cadeau heeft gedaan toen Viktor geboren werd, heb ik wel nog”, zegt ze in Het Laatste Nieuws.

Sommige mannen zouden boos zijn op hun vrouw, maar Stijn gelukkig niet. Al vond hij het wel jammer dat Nuria zo onvoorzichtig is geweest met haar trouwring.

“Ik zou dat in zijn plaats wel zijn. Vroeger zat Stijn zijn ring altijd los en had hij veel schrik dat hij die zou verliezen. Maar Stijn doet die nooit uit, alsof het vergroeid is met zijn hand. Ik moet wel voor mijn werk, ik kan niet anders. Mijn ring verliezen: dat was mijn grootste schrik. Al die jaren ben ik zo voorzichtig geweest en nu is hij weg.”

Bio van Nuria Gilizintinova