.
News Image

Nuria en Stijn uit Blind Getrouwd: 'op randje van burn-out'

Dat was close!

7 jaar, zo lang zijn Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke uit 'Blind Getrouwd' al met elkaar getrouwd. Al 7 jaar lang kiest het koppel voluit voor elkaar. Al hebben ze er enkele bewogen maanden opzitten. Na de verbouwingswerken koos Nuria ervoor om terug te gaan studeren, en dat was in combinatie met het moederschap en haar job als verpleegkundige niet gemakkelijk.

“Ik nam teveel hooi op mijn vork. Thuis was ik niet de aangenaamste persoon. Drie maanden lang was ik nog maar een schim van mezelf. Ik was niet meer de enthousiaste ik. Ik kookte en bakte niet meer en ik had nergens nog zin in”, vertelt ze aan Story.

Alles kwam op de schouders van Stijn terecht en Nuria bengelde op het randje van een burn-out. Collega’s maakten zich zorgen en ook Stijn zag dat het zo niet langer verder kon.

“Het was heel confronterend om te beseffen dat het niet goed ging met mij. Ik zat enkele weken thuis om tot rust te komen.”

Stijn zag dat het veel werd voor Nuria, maar vond het erg moeilijk om haar te helpen. “Ik heb de slechte eigenschap om in zo’n situatie een stap achteruit te zetten. Maar dat was niet de juiste manier om haar te steunen. Het was voor mij wat zoeken, maar we zijn er zoals altijd samen uitgeraakt.”

Bio van Stijn Van Poucke en Nuria Gilizintinova